Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервизът на Румен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Колега попаднал си на добре организирана престъпна група от "майстори" начело с тоя Румен, която всячески се е опитала да ти вземе една сериозна сума, но благодарение на далновидността ти това не се е случило. Мен както каза един колега по нагоре си ми мирише на картелно споразумение и това си е...
    П.С. Тоя Бобо и Екстиим са двата най опасни сервизи, бягай от тях с 220 с JTS o.
    П.С. 2 Вентура съм ги чувал само, некъде по Орландовци са, ма знам ли ги какви са ти ги наговорили, еле па има един Мурджев май там се подвизава,опасен измамник е пази се от него.
    Тия двамата Бобо и Екстийма е ясно че и двамата са в кюпа и са съучастници на Румен, ама се чудя кой от тях е по-опасен. Май тоя Екстрийма имаше повече влезли в сил приъсди за измами от Бобо. А Вентура и Мурджев са други двама опитни престъпници и измамници. Занимават се и с телефонни измами.
    Абе като цяло работата е композиторите Римски и Корсаков.

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
    Сам ще си я монтираш нали и ще е втора употреба ?
    Ама кво го питаш тоя ФИАТаджия бе, тоя не е човек. Много ясно, че сам ше си я сложи и задължително втора злоупотреба, се пак е моргаджия и джамбаз, тва да не е някой балък да му земат пари за части тия от сервизите
    Той всичко си прави сам, на Румен само му ползва крика, ама не му дава да пипа нищо щото оня пък е страшен мошеник и само чака къде да го подпали с по 2-3 хиляди лева
    Last edited by Sm0k; d.m.y г., 04:18.
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Кой е фиатаджия и кой алафаджия няма да коментирам....Цените на колите също. Това, че реших да си взема Алфа която струва в най-добрия случай и най-здравото състояние 9-10к. не означава, че е нормално да дам 3к за ремонт. Нормално е да се диагностицира проблема правилно и да се отстранят повредените части....
      Всеки сам за себе си преценява, но ако ти кажат колега, че трябва да дадеш 1к. лв за ремонт на алфата ти която струва 2к сигурно ще се съгласиш...
      Сигурно предпочиташ и новите китайски части пред втората употреба оригинални. Сигурно вярваш и, че частите са произведени в Германия, или Италияи т.н. Как може оригинално вградените части по окачването например да изкарат 150к км без да тропнат, но тропнат ли после се започва една подмяна през 15-20-30к км с афтър маркет части (дори и такива които се броят за оригинални).
      Успех на всички колеги от форума.
      Споделих мнение което смятам, че ще бъде полезно за всички които имат този проблем. Не смятам, че някой ще предпочете да даде 3к за ремонт на кола която струва 9.

Comment

• Първоначално публикувано от mishomvm Покажи съобщение
        ...Всеки сам за себе си преценява, но ако ти кажат колега, че трябва да дадеш 1к. лв за ремонт на алфата ти която струва 2к сигурно ще се съгласиш...
        Сигурно предпочиташ и новите китайски части пред втората употреба оригинални. Сигурно вярваш и, че частите са произведени в Германия, или Италияи т.н. ...
        Успех на всички колеги от форума.
        ...Не смятам, че някой ще предпочете да даде 3к за ремонт на кола която струва 9.
        Еми ако искаш се върни при Румен мошеника и го питай смока, ако му дефектира нещо, което за да се отстрани проблема стува 1К, дали ще се съгласи. Препочитам да карам кола, която струва 2К и е поддържана както трябва, отколкот такава за 10, дето е поддържана сбирщайн щото 2К били твърде много за ремонт на кола, която струва 10. Само ше ти кажа, че към 100 лева ми е маслото, което сипвам в колата и го купувам от Румен. Може би според теб кола за 2К лева е твърде евтина за да й сипваме масло за 100 кинта, по-скоро трябва да я караме с М10-Д.
        Иначе по твоята логика трябва да си хвърля колата при първия разбит шарнир, шото цената на един носачи е горе долу същия процент, колкото е 2К от цената на твоята кола

Дали вярвам къде са произведени частите няма да коментирам, но като цяло предпочитам нови и качествени части, без значение къде са прозиведени, не съм изправен пред избора китайски или втора употреба. Сега точно ти да говориш, че ние предпочитаме китайски части... де да знам, все пак ти си човека с веригата Феби

Ти може да не смяташ, че някой ще даде 3К за ремонт на кола, която струва 9, ама истината е че цената на ремонтите на една кола зависи от всичко друго но не и от цената и на вторичния пазар когато е на 10 години. Зависи от производителя, години на производство, класа й, компонентите в нея и т.н. Така, че който иска колата му да е подържана както трябва, ще предпочете, независимо ти какво смяташ и за колко си е купил колата.
        В твоята кола примерно има двумасов маховик. В ebay гледам, че са по 1000 лева, тука сигурно може и повече да са. Ако ти свръши маховика, ше си изхвърлиш ли колата, щото е 15 процента от цената й?
        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Весели празници момчета , всичко най-хубаво за напред

Алфата ви праща много поздрави
          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Посетих отново сервиза. Супер доволен от отношението и свършената работа.
            Радко освен с чук,работи и с флекс
            Успех момчета.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Препоръчвам на тези скучните шваби, които ще проектират новите аудита, да се свържат с Румен и Радо за да вземат идеи как да направят кола
              Now: 156 2.5 V6 24V
              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Много благодарности на Румен! Първо-за точната диагноза по телефон и съвет как да се прибера от чужбина. Второ-първия работен ден му се изсипах пред вратата, бях много на зор, трябваше да пътувам. Разбира се, Румбата отново се справи перфектно.

Comment

• И аз съм супер доволен от Румен. Винаги решава проблемите бързо и коректно. Занапред все там ще карам белисимата! Продължавайте в същия дух момчета.

П.С. като отговор на нападките за картела : Румен можеше да ми каже, че маховика ми е отишъл, или вътрешните карета, тъй като имаше едно много неприятно тресене. Със сядането в колата ми каза, че за смяна са тампоните на двигателя и след тяхната замяна, всичко се оправи. Имах проблем с турбината, но се оказа скъсан горен маркуч (на кофти място, едва забележимо), а можеше да ми "одере кожата" с рециклиране на турбина. Мога още да изреждам, но съм останал с впечатление, че едва ли би се възползвал от някого като му направи излишен ремонт...
                  Alfa Romeo GT 1.9jtd

Comment

• Първоначално публикувано от niko23 Покажи съобщение
                    И аз съм супер доволен от Румен. Винаги решава проблемите бързо и коректно. Занапред все там ще карам белисимата! Продължавайте в същия дух момчета.

П.С. като отговор на нападките за картела : Румен можеше да ми каже, че маховика ми е отишъл, или вътрешните карета, тъй като имаше едно много неприятно тресене. Със сядането в колата ми каза, че за смяна са тампоните на двигателя и след тяхната замяна, всичко се оправи. Имах проблем с турбината, но се оказа скъсан горен маркуч (на кофти място, едва забележимо), а можеше да ми "одере кожата" с рециклиране на турбина. Мога още да изреждам, но съм останал с впечатление, че едва ли би се възползвал от някого като му направи излишен ремонт...
                    +1*

Comment

• С него съм говорил само няколко пъти по телефона, но винаги сме се разбирали. И аз не мисля, че би излъгал, както е писал колегата в горния пост

Comment

• Мога да кажа само положителни неща за въпросния сервиз. Днес ми смениха преден горен носач. Там се работи кадърно и за разлика от повечето "майстори", Румен и Радко си разбират от занаята и са наясно с особеностите на любимата марка. Не лъжат и не цакат. Не ми се е налагало да ходя до там по два пъти за едно и също нещо. А пък на който му се струва, че взимат много пари, нека си поддържа колата при някой специалист, дето ще му я скапе и ще му разправя, че е трябвало да си вземе немска...
                        147 JTD M-Jet 16V (140 hp)

Comment

• Ако ми напише на лично колко ще ми струва смяна на съединител на 156 1.9 JTD 16V M-Jet ще бъде добре, че нещо не си вдига телефона. То е ясно, че има работа, ама ...

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Колега попаднал си на добре организирана престъпна група от "майстори" начело с тоя Румен, която всячески се е опитала да ти вземе една сериозна сума, но благодарение на далновидността ти това не се е случило. Мен както каза един колега по нагоре си ми мирише на картелно споразумение и това си е, но на бивш гоУфаджия (мисля че си бил такъв, може и да бъркам де) такива не минават. Само да питам за какво се набива с нова верига на серизоната фирма Феби, ми не взима втора употреба и да си караш с нея. Набутал си се според мене. И не на последно място да попитам ще я продаваш ли тая белисима, все пак е обслужена отвсякъде, а аз си търся JTS, мисля да слагам една течна фаза газ и да мачкам JTD тата по магистралите на България.

П.С. Тоя Бобо и Екстиим са двата най опасни сервизи, бягай от тях с 220 с JTS o.
                          П.С. 2 Вентура съм ги чувал само, некъде по Орландовци са, ма знам ли ги какви са ти ги наговорили, еле па има един Мурджев май там се подвизава,опасен измамник е пази се от него.
                          Леле, това сега го прочетох!!! На колко ракии си го писал? За Вентура съм съгласен, но за Бобо .... Може би от времето на тези от Вентура когато бяха при него. Сега остава да ми рекламираш и Лисан и ще падна. Вярно, Бобо не взима евтино, но поне и той, и Чичо разбират доста повече от някои. Колкото до Румен вече съм писал, с него се разбирам от половин дума по телефона и бих влезнал при него за сервиз

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Ако ми напише на лично колко ще ми струва смяна на съединител на 156 1.9 JTD 16V M-Jet ще бъде добре, че нещо не си вдига телефона. То е ясно, че има работа, ама ...

---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Леле, това сега го прочетох!!! На колко ракии си го писал? За Вентура съм съгласен, но за Бобо .... Може би от времето на тези от Вентура когато бяха при него. Сега остава да ми рекламираш и Лисан и ще падна. Вярно, Бобо не взима евтино, но поне и той, и Чичо разбират доста повече от някои. Колкото до Румен вече съм писал, с него се разбирам от половин дума по телефона и бих влезнал при него за сервиз
                            Пиши на Радко той ще ти отговори Цецо.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Припадаммммммммммммм
                              www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

• Абе за трети път се опитвам да се свържа по телефона ама не вдига. ще взема да отида направо
                                Alfa Romeo GTV - 1.8 - 144hp TS
                                Alfa Romeo 159 - 1.9 - 160hp JTS

Comment

Working...
                                X